Veel mensen blijven uit de buurt van cosmetisch bleken van het glazuur omdat ze in paniek raken bij de tandarts, alleen al de gedachte aan al die koudstalen apparaten die van je tanden klinken nitril handschoenen zwart, evenals de geur van latexhandschoenen en chirurgische desinfecterende middelen is voldoende om je af te zetten. En niet te vergeten de koude, ongemakkelijke sfeer waar je in veel tandheelkundige tactieken ondergaat.

This image has an empty alt attribute; its file name is 15tandenbleeksets.jpg

Zeer goed superieur nieuws, op basis van waar u woont en ook het programma dat wordt gebruikt, is het niet langer belangrijk voor uw tandarts om uw remedie voor het bleken van tanden uit te voeren. Nieuwe wettelijke richtlijnen in Europa, samen met het Verenigd Koninkrijk, classificeren nu het bleken van tanden als een cosmetische behandeling en niet als een tandheelkundige methode.

U kunt nu cosmetische tandenbleekstudio’s tegenkomen die zijn opgezet voor de meeste onderdelen met het bleken van lasertanden. Veel van deze studio’s hebben er de voorkeur aan gegeven om een ??natuurlijke schoonheidssalon in het achterhoofd te houden, waardoor uw consument een warmere, extra comfortabele omgeving krijgt.

Cosmetische tanden bleken betekent niet alleen laser, hoewel; vind je een aantal eenheden die je moet gebruiken. Afhankelijk van het systeem dat u gebruikt, zullen de resultaten verschillen, hieronder heb ik de lasertechniek beschreven in een klein beetje veel meer diepte die u kan helpen bij het genereren van een meer educatieve selectie, als dit de route kan zijn die u zoekt.

Laser schoonheid tanden bleken

Zoals de identificatie vermeldt, wordt dit soort bleken uitgevoerd met behulp van een laser, vlak voor de procedure wordt meestal een consult uitgevoerd of moet ik eigenlijk zeggen dat het moet worden voltooid. Dit is echt om te beslissen of u geschikt bent voor laserbleken; geen grote gezondheidsproblemen, zwanger zijn of borstvoeding geven, in dit stadium wordt meestal een evaluatie uit de mond uitgevoerd om te garanderen dat er absoluut geen belangrijke problemen zijn met uw tanden en tandvlees; zoals vreselijk gebarsten tanden of ernstig terugwijkend tandvlees.

Als alles geweldig is en u ook graag verder wilt gaan, zal de bleektechnicus vooruitgang boeken door in eerste instantie een bestand te maken in uw tandkleur. Het is het beste om dan een set veiligheidsbrillen te krijgen om aan te trekken.

Een wangretractor wordt dan in de mond gestopt. Dat is een klein onaangenaam maar noodzakelijk apparaat dat gewend is om je mond wijd open te spreiden, waardoor je tanden zichtbaar worden, waardoor ze minder ingewikkeld worden om mee te werken.

Ze kunnen dan een dunne tandvleesbarrière over uw tandvleeslijn opnemen om uw tandvlees te beschermen met de bleekgel. De bleekgel, die meestal een peroxide-basisgel is, wordt vervolgens gelijkmatig over het gebied in uw glazuur geverfd.